Tid att dansa

Posted by on 1 oktober, 2014

Vi firade Bibelns dag i helgen; 445 år sedan den översattes till spanska och jag fick se ett mirakel ske som jag väntat på i två år – min vän som haft ryggsmärtor på grund av en fraktur i en disk i ländryggen blev fullständigt helad och smärtfri på bara några minuter. Två dagar senare dansade hon till Guds ära som aldrig förr.

Och man skulle kunna ställa sig frågan; varför inte förr? Men jag har slutat ställa den typen av frågor. Istället har jag bestämt mig för att fira det Gud gör, oavsett när Han gör det.

I söndags kväll, efter att konferensen var över, under en avskalad bönegudstjänst bad jag tillsammans med två av eleverna från Testa Mission för tre pojkar och vi fick äran att se dem helade från halsont, ont i knäet och smärta och stelhet i kroppen.

För när allt kommer till kritan vet jag egentligen bara en enda sak när det kommer till helande, jag måste göra det Jesus sade åt mig att göra – fortsätta be för de sjuka tills de blir friska.

2 Responses to Tid att dansa

  1. Jenny A

    Hejsan vännen! Så härligt att läsa om det underbara som sker! Kul att du är igång med inläggen igen, jag har saknat dem:). Hoppas att allt är bra med dig, verkar som så iaf. Själv har jag varit hem i helgen å firat pappa som fyllde 60 år, så nu har han inträtt i ”gubbstadiet”. Han hade öppet hus och då träffade jag bl.a. Olof, Ann-Helen, Mattias och Kristin, så det var så trevligt så. Allt gott till dig vännen! Många kramar från ett höstigt Umeå!

  2. Anna-Sara

    Tack för din hälsning, vännen! Roligt att höra att du uppskattar inläggen. Jo, det är bra med mig här. Vi hörs mer. Ta hand om dig och de dina. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*