Buñuelos och välsignelser

Posted by on 19 oktober, 2016

Vi står mitt uppe i ett nytt skede med missionsskolan. Förändring är spännande, kanske inte alltid behagligt men när processerna börjar rulla så blir det också tydligt att det är nödvändigt för att kunna utforska nya områden.

Nu har vi lektioner för två grupper, en för nybörjare och en för veteraner. Jag är glad över att se entusiasmen hos våra nya elever och den överlåtelse som finns hos de elever som väljer att ta sig an något nytt tillsammans med oss och fortsätta utvecklas i sin tjänst.

Förändring är nödvändig för att kunna ta emot mer välsignelse. Vi förbereder oss så gott vi kan och vet att med Guds nåd så kan det bli hur bra som helst.

Och visst är jag en välsignad kvinna. Som igår när fantastiskt sällskap toppas med att grannen överraskar med buñuelos. Och när jag kommer på mig själv att jag haft cravings efter just de där friterade bakverken, en sådan där önskan som jag inte ens nämnts be om att få uppfylld, så får jag än en gång bekräftat att jag har en Pappa som känner sin dotter och har sinne för vilka detaljer som får en vanlig regnig måndagskväll att kännas som något utöver det vanliga.

Nya elever

Nya elever

4 Responses to Buñuelos och välsignelser

 1. Richard Starkenberg

  Buenos días, señorita Anna-Sara!

  Tack för din uppdatering. Härlig läsning!
  Förändring är inte lätt, men innebär nya möjligheter, har jag märkt. 🙂

  Två gemensamma vänner kom över med glass å godis häromkvällen, så här är det välsignat med, som det verkar!

  Ha en härlig helg och Guds rika välsignelse!

  Frid /Richard

  • Anna-Sara

   Tack detsamma! Och tack för din kommentar. Javisst är det fint med så goda vänner 🙂 Välsignelser/ Anna-Sara

 2. Jenny A

  Åh, så härligt att höra! Trevligt med uppdatering på bloggen också, som jag har väntat ;).

  Hoppas annars allt är bra med dig. Här i Umeå är det bara bra, förutom att all den vackra snön håller på att regna bort.Tacka vetja att jag ska hem i helgen, hoppas på mer snö och kyla där. Längtar till jul också då jag blir ledig ett längre tag.

  Ta hand om dig, vännen!

  Kram,kram / Jenny.

  • Anna-Sara

   Ja, jag har hållit dig på halster länge 😉 Fint att höra att du uppskattar det. Njut av snön! Här sitter jag med fläkt för att hålla temperaturen på behaglig nivå, haha.

   Önskar dig allt gott! Hälsa med dig hem.

   Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*